Πολιτική Δημοσίευσης

Στην ιστοσελίδα του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου δημοσιεύονται:

• Ανακοινώσεις του συλλόγου ή άλλων συλλόγων, σωματείων, εκπαιδευτικών ομοσπονδιών κ.λπ που προάγουν τους στόχους και τους σκοπούς του συλλόγου μας.

• Αναδημοσιεύσεις ειδήσεων και άρθρων επιλεκτικά, με περιεχόμενο εκπαιδευτικού ή ευρύτερου ενδιαφέροντος που δίνουν χρήσιμες πληροφορίες στα μέλη του συλλόγου μας αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας εν γένει.

• Εκπαιδευτικό υλικό συναδέλφων από οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης που μπορεί να φανεί χρήσιμο βοήθημα στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το υλικό αυτό πρέπει να ανήκει στον υπογράφοντα, ή να διατίθεται ρητά από αυτόν στον οποίον ανήκει στη διάθεση του συλλόγου χωρίς απαιτήσεις σε πνευματικά δικαιώματα εφόσον δεν υπογράφεται. Επιτρέπεται η παραπομπή σε άρθρα που δημοσιεύονται σε άλλες ιστοσελίδες εφόσον είναι εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

• Εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου μας ή άλλων συλλόγων/σωματείων/φορέων που αφορούν τους εκπαιδευτικούς και εκδηλώσεις τοπικών φορέων της περιοχής μας.

• Ενημερωτικά δελτία των αιρετών για τις εξελίξεις στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας.

• Δε δημοσιεύεται κανένα σχόλιο.

• Δε δημοσιεύονται άρθρα, κείμενα, αναφορές ή εκδηλώσεις που είναι φασιστικού/ρατσιστικού περιεχομένου, είναι σεξιστικές, υβριστικές, εμφανώς προσβλητικές, απειλητικές, περιέχουν εκλογική προπαγάνδα, συνιστούν άμεση ή έμμεση διαφημιστική προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών, είναι εμφανώς ψευδείς, παραπλανητικές ή συκοφαντικές, είναι άσχετες ή χωρίς περιεχόμενο. Αυτή η ιστοσελίδα  έχει χαρακτήρα εκπαιδευτικό/κινηματικό/πολιτικό, συνεπώς δημοσιεύσεις με άσχετο περιεχόμενο (π.χ. αθλητικές ειδήσεις, παραθρησκευτική φιλολογία ή αγγελίες γνωριμίας κλπ) δε χωρούν στις σελίδες του.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται είναι γραμμένα στην κοινή νεοελληνική γλώσσα σε μονοτονικό σύστημα. Δε δημοσιεύονται κείμενα σε greeklish. Κακή χρήση της γλώσσας μπορεί να αποτελέσει αιτία απόρριψης άρθρου.

Σε κάθε περίπτωση  γνωρίζoυμε τα στοιχεία όσων αρθρογραφούν και φέρουμε την ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα είναι ελεύθερο χρήσης για εκπαιδευτικούς σκοπούς και γενικότερα για σκοπούς που προάγουν τους στόχους του εκπαιδευτικού κινήματος. Απαγορεύεται χωρίς την άδεια του συγγραφέα ή του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου εφόσον το υλικό δεν υπογράφεται, η διάθεση, προβολή, αναπαραγωγή, επανεκτύπωση, με οποιοδήποτε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, μέρους ή ολόκληρων κειμένων για εμπορικό σκοπό ή για λόγους συμμετοχής σε οποιεσδήποτε διαδικασίες αξιολόγησης.

Η πολιτική δημοσίευσης μπορεί να αλλάξει – με ευθύνη του Δ.Σ. ή της Γ.Σ. του Συλλόγου – χωρίς προειδοποίηση, για περαιτέρω αποσαφήνιση των όρων της ή για λόγους που επιβάλλονται από το νόμο ή από ανωτέρα βία. Οι τυχόν αναθεωρήσεις οφείλουν να διατηρούν το αρχικό πνεύμα της πολιτικής δημοσίευσης και να μην προσβάλλουν τις αρχές και την βούληση όσων συνεισφέρουν στην ιστοσελίδα.

Η δημοσίευση στην ιστοσελίδα του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου συνεπάγεται την αποδοχή της πολιτικής δημοσίευσης.