- Επόμενο άρθρο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από την παράσταση διαμαρτυρίας των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Β΄Αθήνας (Αμαρουσίου, Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ) στη Διεύθυνση για τη Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων Εκπαιδευτικών
- Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου στηρίζει και καλεί τους/τις αναπληρωτές(-τριες) των σχολείων ευθύνης του να συμμετέχουν μαζικά στην ανοιχτή συνέλευση του Συντονιστικού Αναπληρωτών/Αδιόριστων, την Πέμπτη 20/10, στις 18:30, στα γραφεία της ΔΟΕ.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ – ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 – 10 – 2017 στις 18:30 στο 1ο ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Λεωφόρος Κηφισιάς 211 – Μαρούσι)
συντάκτης Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου · Published 18 Οκτωβρίου 2017
Βήματα αντιμετώπισης των τρομοκρατικών – εκφοβιστικών πειθαρχικών διώξεων από το ΥΠΑΙΘΑ σε βάρος των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγηση της Δ. Ο. Ε. διεκδικώντας την μονιμοποίησή τους μέσω δικαστικών αποφάσεων των Διοικητικών Εφετείων
συντάκτης Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου · Published 11 Νοεμβρίου 2024