- Επόμενο άρθρο Αποκατάσταση των αδικιών και των λαθών – δικαίωμα για διορισμό σε όλες/-ους με αναγνώριση ολόκληρης της προϋπηρεσίας. Να ανακοινωθεί άμεσα ο αριθμός των μόνιμων διορισμών
- Προηγούμενο άρθρο Όλες όλοι στην κινητοποίηση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 – 6 – 2024 στις 13:00 στην Δ/νση Δ. Ε. Πειραιά: Να παρθούν πίσω οι διώξεις συναδέλφων για συνδικαλιστική δράση!
Ίσως σας ενδιαφέρουν…
Να σταματήσει η Δ. Ε. Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να μεροληπτεί υπέρ των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης κατά τον διαμοιρασμό των χρημάτων των λειτουργικών αναγκών των σχολείων – Άμεσα να επανέλθει η δια ζώσης συνεδρίαση των μελών της Δ. Ε. Π. Λυκόβρυσης – Πεύκης σε αντικατάσταση της δια περιφοράς συνεδρίαση που αποφασίστηκε και επιβλήθηκε αυθαίρετα.
συντάκτης Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου · Published 26 Σεπτεμβρίου 2022













