- Επόμενο άρθρο : Πολύ σοβαρές εξελίξεις! Το ΥΠΑΙΘ καλεί τις Διευθύνσεις Π. Ε. να κάνουν προτεραιοποίηση των κενών και να μην τα δώσουν όλα στους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν. Καμία απόκρυψη – Καμία προτεραιοποίηση κενών! Να δοθούν όλα τα κενά για την δήλωση τοποθέτησης των αναπληρωτ(ρι)ών! Άμεσα Β΄ φάση προσλήψεων, πριν τις 13/9.
- Προηγούμενο άρθρο ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ Πέμπτη 26/8 στις 10:30 π.μ. Καμία περικοπή ! Κάλυψη όλων των αναγκών με όλους τους αναπληρωτές στην πρώτη φάση.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των ενεργειών του ΥΠΑΙΘ, του Δ/ντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας, των Δήμων Αμαρουσίου & Πεύκης αναφορικά με τις ενέργειές τους για την εφαρμογή της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής & Εκπ/σης στους ομώνυμους Δήμους από το σχολικό έτος 2020 – 2021.
συντάκτης Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου · Published 5 Σεπτεμβρίου 2020