- Επόμενο άρθρο Διοργάνωση παρακολούθησης θεατρικής παράστασης με επιδοτούμενο εισιτήριο για τα μέλη του συλλόγου μας – στο πολυβραβευμένο μυθιστόρημα του Στρατή Μυριβήλη: «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια»
- Προηγούμενο άρθρο Το Υπουργείο Παιδείας τιμωρεί τους συμβασιούχους – αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν ενεργά στα σωματεία τους!
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Συγχωνεύσεις συστεγαζόμενων Δημοτικών Σχολείων της Περιφερειακής Δ/νσης Π. & Δ. Εκπ/σης Αττικής
συντάκτης Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου · Published 5 Φεβρουαρίου 2014 · Last modified 17 Φεβρουαρίου 2014
: Πολύ σοβαρές εξελίξεις! Το ΥΠΑΙΘ καλεί τις Διευθύνσεις Π. Ε. να κάνουν προτεραιοποίηση των κενών και να μην τα δώσουν όλα στους αναπληρωτές που προσλήφθηκαν. Καμία απόκρυψη – Καμία προτεραιοποίηση κενών! Να δοθούν όλα τα κενά για την δήλωση τοποθέτησης των αναπληρωτ(ρι)ών! Άμεσα Β΄ φάση προσλήψεων, πριν τις 13/9.
συντάκτης Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου · Published 30 Αυγούστου 2021