- Επόμενο άρθρο Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόλυση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στη Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο Βύρων»
- Προηγούμενο άρθρο Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζει την απόλυτη συμπαράστασή του στην συνάδελφο Πρόεδρο του Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. « Ο Αριστοτέλης» Δ. Τάσσου απέναντι στις προσπάθειες ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής της δράσης από την πλευρά παραγόντων εντελλόμενων από τη Δ/νση Π. Ε. Δράμας.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Αναφορικά με τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κηφισιάς για την κατασκευή τουαλετών για τους μαθητές του ομώνυμου σχολείου στα γραφεία του Δ/ντή ή της Υποδιευθύντριας του ομώνυμου σχολείου χωρίς την σύμφωνη γνώμη του συλλόγου των διδασκόντων
συντάκτης Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου · Published 29 Αυγούστου 2024
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
συντάκτης Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου · Published 24 Μαΐου 2023













